Відома українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч людей.

Анна Різатдінова продовжує активно працювати та викладати гімнастику маленьким діткам, незважаючи на жахливу ситуацію в рідній країні. Нещодавно артистка провела власний майстер-клас у Німеччині, на який з'їхалися охочі з різних міст та навіть країн.

Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова
Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова

"90% дітей були українськими гімнастками 💛💙 Ця зустріч була важлива для кожної з них. Адже наші діти вже понад півроку перебувають в різних країнах земного шару, через війну багато хто вже перестав займатися спортом 😰" - поділилася Анна.

Зірка зазначила, що у такий час дітям дуже важлива підтримка, мотивація та віра. Батьки запитували, чи варто їх дітям продовжувати займатися гімнастикою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"І всі як один чекають якнайшвидшого повернення в Україну 🤩" - додала Різатдінова.

Танцівниця також не забула подякувати організаторам за таку зустріч, а в Європі це зробити досить важко. Для Анни було дуже важливо провести тренування, бо вона хоче бути корисною.

Раніше ми писали про те, що Анна Різатдінова з "Танців із зірками" вразила своєю майстерністю: "Ефектно, а ноги..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Різатдінова показала, як відбувається "вигнання бісів" на власному прикладі: "Суцільний жах"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Різатдінова розповіла, як у неї з'явилася фобія після "тестів на витривалість" від батька: "Змушував мене..."