Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських вирішив присвятити зворушливе виконання легендарної пісні "Чорнобривці" всім матерям, на долі яких випали дуже тяжкі випробування через цю війну. Жінкам доводиться відпускати синів на війну, чекати після бою з окупантами, а також оберігати онуків. Також багато хто втрачає близьких.

Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/
Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/

Артист показав архівне відео з виступом з далекого 2014 року, коли росія тільки-но почала втілювати свій мерзенний план із захоплення України в життя.

Також він поділився одкровенням про свою маму, до якої має особливі почуття подяки. Шанувальників дуже зворушили і слова Макса, і його чуйне виконання.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Для мене мама — це та людина, якій я завдячую всім у житті. Мої з нею зустрічі такі ж рідкісні, як і для багатьох з вас. Цю пісню я присвячую нашим мамам", - написав Барських.

Раніше ми писали про те, що Алан Бадоєв розповів, який сенс вклав у нову роботу для Макса Барських: "Усвідомлення болю..."

Як повідомляв Знай.ua, впізнали себе? Макс Барських допоміг українцям, які люблять навіть через телефон

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських зізнався, як відпочив із красунею в нічному Парижі: "Дізнавалися один одного"