Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських зізналася, що з початком війни всі проблеми, які здавалися їй великими і серйозними, перестали мати вагу. Життя кожного українцям змінилося, і артистка теж почала інакше відчувати все, проте дещо залишилося колишнім – це кохання і правда.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

"Ми стали відчувати по-іншому і проживати багато моментів не так, як раніше. Але те, що залишилось незмінним - це любов та правда. Вони завжди були з нами, а зараз, у тяжкі часи, стоять за спиною кожного українця", - поділилася співачка.

Українці в одну мить стали згуртованими однодумцями, із єдиною метою - перемогти найлютішого ворога. Зірка також зазначила, що сьогодні емоційна гойдалка переслідує всіх, проте зберігає віру в те, що ми пройдемо всі випробування.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Ми подолаємо все, адже кожен українець день за днем робить все, щоб досягти нашої спільної мети - перемоги ! Щодня ми доводимо, що свобода, справедливість та правда — у нашій крові. Люблю вас, українці! 💛" - заявила вона.

Раніше ми писали про те, що Насті Каменських "надали" незвичайний титул, обійшлося навіть без докорів: "Міс..."

Як повідомляв Знай.ua, Потап знову кинувся з України та похвалився, чим зайнятий у сонячній Португалії: "Знаходяться нові можливості"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських скинула одяг і показала цей животик: "Чому прямо в листопаді"