28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Незабаром, 11 листопада, на телеекранах вийде третій випуск. Адже нещодавно ми обговорювали дуже цікавий момент з другого епізоду, який стосується побачення Алекса та Вікторії, де дівчина успішно скористалася своїм тактичним ходом, щоб заволодіти увагою холостяка.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Тоді вони були на кухні, щоб приготувати якийсь смачненький торт. Проте дівчина спеціально не зав'язала волосся заздалегідь, щоб між нею та Топольським стався тактильний контакт. Зараз на офіційній сторінці проекту у Instagram показали інший кумедний момент.

"Коли сідаєш у таксі, а водій справді бізнесмен і мільйонер, а таксує для душі", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У ній 27-річна Юлія обговорює іншу учасницю, яка розповідає, як їй колись подарували Mercedes, а вона від нього відмовилася... як і від подарованої квартири та грошей, записаних на дитину.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

"СТБ висміює дівчину, яка поборола рак. За корму не страшно?", "Як же важко слухати такий переклад", "Це про кого Юля розповідає? Пропустила це через світло", - пишуть користувачі в коментарі.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський дав 5 порад для ідеального тіла, духу та розуму: "По мені помітно"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія з "Холостяка" схитрила, щоб добитися Алекса Топольського: "Не заслуговує на таку"

Знай.ua писав, Алекс Топольський захотів відволіктися від "Холостяка" на тлі скандалу: "Чи повинна жінка працювати?"