Відома українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка активно підтримує захисників країни своїм ніжним голосом, а також усіляко допомагає воїнам як волонтер, продовжує ділитися своїми думками та переживаннями із важливої ​​поїздки до Німеччини.

Нещодавно Злата Огнєвіч публікувала спільний знімок із українським прикордонником, який випускав Злату та її команду за кордон. А ось цього разу ми вже знаємо, що Злата дала благодійний концерт у німецькій столиці.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Сториз із ліжка... Бо немає сил робити інші. Сьогодні нарешті спатиму в ліжку, який нікуди не їде. Дякую всім, хто прийшов на благодійний концерт у Берліні", - написала Злата, і додала свою геолокацію, тепер ми знаємо, що співачка зупинилася неподалік Берліна у місті Потсдам.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

У новій історії можна помітити, що співачка насолоджується своїм теплим і чистим ліжком з білою білизною. Також цікаво, що Злата Огнєвіч засинає просто з макіяжем на обличчі, мабуть, артистка просто не має часу, щоб займатися цим. Однак це і не проблема, адже наступного дня є ще робота – концерти, зустрічі та подорожі, які принесуть їй кошти, а вона знає, що з ними робити і як допомогти тим, хто цього потребує в Україні.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч не засмутилася, що не потрапила до членів журі Нацвідбору: "Понад 30 000".

Раніше повідомлялося, улюбленець Злати Огнєвіч Свечкоренко показав, як чекає на свою "мавпячку" з манікюру: "Щоразу".

Також, "Наші б'ються, як леви": Злата Огнєвіч подарувала захисникам України незабутні хвилини, все сталося швидко.