Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливому вбранні.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує в чорно-білому смугастому костюмі, який складається зі спідниці з завищеною талією і короткого топа. Цей наряд підкреслив витончену фігуру зірки. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. Судячи з фотографій, Злата Огневич гарненько запалила в новорічну ніч.

На одній з фотографій артистка позує на сцені з мікрофоном в руках у світлі світломузики. На другому фото Злата підійшла до краю сцени і простягла руку до глядачів, тримаючи другою мікрофон. На третьому знімку Огневич також спілкується з глядачами і співає. Геолокація до фотографій свідчить про те, що вони були зроблені в КВЦ Парковий.

У підписі до знімків Злата Огневич написала: "Це була дивовижна новорічна ніч разом з кращим бендом, командою і @kievshow_parties!". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мені подобається", "Класно", "Надзвичайно. Красиво вийшло", "Красуня", "Неперевершена красуня", "Майбутнє музики", "Злата, ти молодчинка", "Успіхів тобі на сцені, і не лише на сцені", "Чарівна", "Фото просто на ура. Стильно, модно, феєрично! Тут і грація і краса", "Златочка, вітаю з Новим роком. Бажаю Вам гарного настрою, радості, добра, натхнення та міцного здоров'я", "Люблю тебе", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Злати Огневич.

Нагадаємо, Злата Огневич заінтригувала шанувальників новими фото. Українська співачка попросила фоловерів допомогти їй в одній дуже важливій справі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.