Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, показала шанувальникам, чим займається перед тим, як вийти на сцену. У своєму мікроблозі в Instagram співачка опублікувала відповідне відео.

На опублікованому ролику видно, як Злата Огневич скаче на скакалці. Саме цим займається зірка перед тим, як вийти на сцену в Броварах. Геолокація біля посту свідчить про те, що саме в цьому місті буде виступати Злата.

"Віталій Кличко… надихає мене перед концертом", - підписала відео артистка.

Як видно на відео, Злата стрибає на скакалці спиною до камери, а ось перед нею висить плакат із зображенням київського міського голови Віталія Кличка. Мабуть, саме цей постер так надихнув Огневич на заняття спортом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники зірки бурхливо відреагували на нову публікацію Злати Огневич. Ось що вони пишуть у коментарях до відео:

"Круто", "А в інших містах хто надихає?", "Молодець, хороше тренування! Віталію привіт з Дніпра", "Круто! (Бережіть коліна)", "Так, Віталій може надихати", "Пружні ноги, як у антилопи", "Але ж це не жіночий вид спорту".

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич розповіла, що збуджує її у чоловіках найбільше. Вона зізналася, що найсексуальнішою частиною тіла у чоловіків вважає розум.

"Найсексуальнішою частиною тіла у чоловіка для мене ... ну ні, не те, що ви подумали. Це його мозок. Це його розум, це його інтелект, тому що це і неймовірне почуття гумору, це почуття стилю, це міра в усьому. Дівчата, запам'ятайте, найцінніша частина тіла у чоловіка – це його мозок", - сказала Злата в короткому ролику, який опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Злата Огневич запалить у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.