Відомий український виконавець Макс Барських нещодавно випустив нову пісню, прем'єра якої відбулася 28 жовтня 2022 року.

Композиція була записана у колаборації з іншим артистом. І щоб про неї дізналися все більше і більше людей, Макс з дівчиною опублікували багато матеріалів, розповівши, з чим пов'язують пісню і що відбувалося паралельно процесу запису.

Макс Барських, скріншот: YouTube
Макс Барських, скріншот: YouTube

Зараз він зробив те, що і Надя Дорофєєва... практично точно.

"Друзі, нарешті ми з вами побачимося наживо! 2 грудня чекаю вас на своєму концерті в Києві. Весь прибуток від вхідних квитків буде направлений на потреби підрозділу аеророзвідки військової частини А0342 південного напрямку. До зустрічі!", - пише Макс Барських у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Справа в тому, що і Надя Дорофєєва того ж дня виступить із концертом у Києві. Однак у неї він розпочнеться на годину раніше та на іншій локації. Хоча мета у них одна і та ж - зібрати кошти нужденним.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Який же крутий! Після таких українських хітів - навіки мій фаворит!", "Макс, я дуже рада за тебе, що твій рідний Херсон повертається в Україну", "Ось надивлюся фото, потім сниться всю ніч", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських торкнувся зізнанням про те, як ставиться до рідної мами: "Зобов'язаний усім"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва зробить те, на що чекали мільйони українців: "Момент настав"

Знай.uа писав, Алан Бадоєв розповів, який сенс вклав у нову роботу для Макса Барських: "Усвідомлення болю..."