28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

11 листопада на телеекранах вийде третій випуск. Зараз чоловік розповів про індивідуальне побачення, якому він просто зобов'язаний був присвятити цілу публікацію. Вона стосується його поїздки з Аліною до Туреччини.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Зустріч була дуже теплою, незважаючи на похмуру погоду. Цього дня я хотів зробити її центром уваги, оточити турботою і дізнатися одне про одного краще. Але якби мене попросили описати побачення одним словом, то цим словом було б "сміливість". Цю якість я побачив в Аліні, коли ми обіймалися під дощем. Вона не побоялася відкритися мені і розповіла історію своїх минулих відносин, які, м'яко кажучи, були токсичними", - пише Алекс Топольський у публікації.

Він як і багато інших знаменитостей останнім часом заговорив про психологічне та фізичне насильство. Про те, що про це дуже важливо говорити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

"Перше враження про Аліну були інші", "Аліна особлива дівчина, це видно відразу", "Аліна щира, відкрита, добра дівчина. Таких зараз дуже мало, кому пощастить із дружиною", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський дав 5 порад для ідеального тіла, духу та розуму: "По мені помітно"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія з "Холостяка" схитрила, щоб добитися Алекса Топольського: "Не заслуговує на таку"

Знай.ua писав, Алекс Топольський захотів відволіктися від "Холостяка" на тлі скандалу: "Чи повинна жінка працювати?"