Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору відвідав Михайла Поплавського та поділився безцінним досвідом. Про це артист розповів на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Дядя Жора побував у гостях у Михайла Поплавського, а точніше у Київському національному університеті культури та мистецтв. Гуморист зазначив, що поспілкувався не лише із зірковим ректором, а й студентами.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Дядя Жора розповів, що має великий досвід і якраз таки їм і поділився зі студентами, які зможуть використати його в майбутньому.

"Провів студентам кафедри шоубізнесу та івент менеджменту майстер-клас. Розповів про івенти підстав війни, про шоубізнес, про ведучих та артистів, нові проєкти тощо. Цікаво та душевно поспілкувалися з кращими студентами кращого університету. Впевнений, що мої поради будуть їм корисні, бо, я практик, я говорю про перевірені на досвіді факти) без води", - поділився гуморист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Імовірно, що Дядя Жора від частини відвідав університет, щоб "завербувати" нові кадри, адже він регулярно шукає талановитих людей для роботи в його компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора показав, чим займався зі своїм малюком у перервах між відключенням світла: "2 дні просилася".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балериною..."

Крім того, ми писали, Світлана Тарабарова поділилася внутрішньою магією, щоб зробити супер-бомбу: Будемо разом...