Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram.

На цей раз фото подружньої пари розмістили на офіційній сторінці шоу "Життя відомих людей" у соцмережі Instagram. У кадрі щасливі Потап і Настя позують на тлі принадного океану, корчать забавні пики і солодко цілуються на камеру.

"Такі щасливі та сонячні 😍 Правда, це дуже мила зіркова пара? Як вам фото?"- поцікавилися у фанатів у публікації.

Користувачі соцмережі залишили кілька коментарів під серією знімків. Дехто запідозрив, що Настя Каменських у становищі, а інші згадали про минуле Потапа, а саме про його розлучення з Іриною Горовою.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/zhvl_official/

Нагадаємо, що Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балеріною...".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських назвала те, що залишиться незмінним, як би сильно війна не "пошарпала" українців: "У нашій крові".

Також стало відомо, що Насті Каменських "надали" незвичайний титул, обійшлося навіть без докорів: "Міс...".