Павло Вишебаба, військовий ЗСУ, який відправився на фронт захищати рідну землю від ворога написав вірш "Донці", присвячений своїй донечці. KOLA створила приспів, пісня вийшла надзвичайно чутлива.

Павло написав у своєму Telegram про вихід колаби. Трек вже встиг розчулити до сліз сотні українців.

Павло Вишебаба. Фото: скриншот Youtube
Павло Вишебаба. Фото: скриншот Youtube

Щойно вийшло відео до нашого спільного трека зі співачкою KOLA. Вона створила приспів і тепер цей твір - діалог між фронтом і тилом - символ розставання рідних, який сповнений надії на зустріч. - написав Павло.

Під треком Павло розповів як з'явилася ідея написання такого вірша. У поета є донечка, яка змушена була виїхати з України, вона запитала у захисника, що писати йому в листах.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Павло відповів віршем.

"Шестирічна Зореслава запитала у тата, про що писати йому в листах на фронт. Павло Вишебаба відповів доньці віршем зі словами "Тільки не пиши мені про війну..."", - йдеться у коментарі до відео.

На відео знялись військові, які показали своїх маленьких діток. Під відео українці зізнались, що пісня розчулила до сліз.

"Неможливо не плакати!Дякую вам до небес, наші Герої!Вертайтесь живі до своїх донечок і синочків!", "Плачу. Пишаюсь бути українкою. Все що маємо зараз, завдяки вам, наші герої", "Пісня неймовірна!!! Дякую вам, наші захисники і захисниці! Нехай вас Бог береже! Повертайтеся додому після перемоги живими і здоровими! Слава Україні!", - написали у коментарях.

Павло Вишебаба, коменатрі. Фото: скриншот Youtube
Павло Вишебаба, коментарі. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Ксенія Мішина засвітила обручку на безіменному пальці.

Як повідомляв "Знай.ua" перша леді Олена Зеленська зробила все для тих, хто зазнав насильства.

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Лобода у США зробила для українців усе, що могла.