Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, так чи інакше пов'язаними з повномасштабною війною проти окупантів.

Наразі вона розповіла, що вони разом із командою завершили благодійний тур, який проходив у Сполучених Штатах Америки та був реалізований за дуже короткий час, з меншою кількістю міст... але жінка пообіцяла, що обов'язково повернеться.

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/

"Я дякую моїм неймовірним глядачам за любов, відданість і такий теплий прийом! Ви зробили мене ще сильніше, ви даєте мені сили жити і творити! і я точно знаю, що разом ми здатні подолати абсолютно все. А я продовжую свою подорож і вже 18 листопада ми побачимось у Казахстані", - пише Світлана Лобода у публікації.

Як виявилося, співачку взяли як одного з членів журі на конкурсі "Міс Казахстан-2022". А потім на неї чекає великий сольний концерт.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"І незважаючи на все, що говорили про Лободу, вона свій вибір зробила на відміну від курей, що залишилися там", "Яка ви красива, зовні і всередині... наша гордість", "Підтримка, краще, що люди роблять один для одного. Лобода має велику душу...", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода "клонувала" себе перед фанатами та заспівала знамениту пісню: "Кожен виступ"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода відтарабанила в Лос-Анджелесі і захотіла ще: "Накипіло"

Знай.uа писав, Ганна Буткевич звинуватила Лободу в "крадіжці", але прикрилася народом: "Переоцінила свою популярність"