Студія "Квартал 95" опублікувала цікаву фотографію коміків Олени Кравець та Євгена Кошового, які емоційно про щось сперечаються. Проте актори переконують, що їм завжди цікаво одне з одним.

Відповідна посада з'явилася на сторінці Студії "Квартал 95" у соцмережі Інстаграм. Зазначається, що актори готуються до нового "Вечірнього Кварталу" і обіцяють глядачам нові образи, жарти та життєві ситуації.

Як розповіли гумористи в їхньому колективі, завжди панує дружня атмосфера, де б вони не були: на сцені чи на відпочинку. А відповідно, і нові ідеї "Кварталу 95" не мають кінця.

Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official
Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official

[quote author="Квартал 95"]"Нам завжди цікаво один з одним. За лаштунками, на сцені, на репетиціях, відпочинку чи гастролях. Тому і новим ідеям немає кінця 😄 Як результат - новий "Вечірній Квартал" з новими образами, жартами і життєвими ситуаціями.Вже цієї суботи, о 20:15, на 1 + 1!

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Клас! Чекаємо з нетерпінням 😍", "Дуже, дуже чекаємо)", "👏🔥❤️", "Я із Сімферополя! Я з Вами 🙌❤️❤️❤️", - відреагували в коментарях віддані глядачі "Квартал 95".

Коментарі, instagram.com/kvartal95official
Коментарі, instagram.com/kvartal95official

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" влаштувала гучну тусовку та похвалилася кадрами: "Варшавські канікули".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець нагадала важливі правила, як вціліти під обстрілами: "Вперше в історії".