Відома українська співачка Анастасія Каменських показала, що вона зазвичай готує собі на сніданок. Чим харчується артистка, щоб дотримувати свою приголомшливу форму.

Пост вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно, практично щодня дівчина робить публікації, де демонструє або особисті знімки, або з коханим чоловіком.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

На цей раз Настя Каменських порадувала шанувальників роликом. Це ранковий ритуал приготування їжі, що Настя Каменських вирішила зняти на камеру. Що саме вона собі готувала цього разу – невідомо, але суть ролика була в іншому. Вона показала шанувальникам, як саме це робить.

У руки з шафи на кухні вона взяла баночку з кавою, насипала це в чашку і почала танцювати під музику, яка грає на весь будинок. Відмінний спосіб, щоб прокинутися.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"А ви так само готуєте сніданок?" - Запитала у своїх шанувальників у коментарях співачка.

Слід зазначити, що дівчина постійно прокидається досить рано, і вже давно живе з таким режимом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Гарний сніданок вийде" ;

"Обов'язково! Танець-дуже крутий заряд енергії! Ви така позитивна! Я теж обожнюю танцювати, і об'єднала з танцями своє друге кохання-розтяжку. І тепер кайфую від танцювальної розтяжки, але на кухні таку не зробиш" ;

"Так! І мову витягую коли музику чую, так само";

"А де власне сніданок???".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, дикі кучерики, зухвалі очі та ще дещо: як виглядала Настя Каменських до популярності.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських назвала те, що залишиться незмінним, як би сильно війна не "пошматувала" українців.