Відома українська телеведуча Катерина Осадча вирішила звернутися до наших сусідів, які виявилися добрими друзями у найскладніший для всіх час. Йдеться про Польщу, яка несподівано перетворилася на одного з головних союзників України.

Про це дівчина написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є. Регулярно вона ділиться деякими подробицями зі свого особистого життя та висловлюється на актуальні теми.

Цього разу мова пішла про Польщу, яка 11 листопада святкує свої 104-ті роковини Незалежності. Ще рік тому ніхто й не міг подумати, що ми знову станемо такими близькими з цією країною, але горе зближує.

"Нас довго вводили в оману радянськими наративами, ми довго не знали хто наш справжній друг і справжнє плече. Дякую за все, за притулки наших людей, за грошову та моральну допомогу, за розуміння та чуйність, за те, що першими показали всьому світу, як приймати, розселяти, годувати, віддавати своє житло, селити поряд із собою, дбати" - пише Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, зараз, коли стільки горя сталося, телеведуча часто замислюється над тим, чи змогли б українці за прикладом поляків так швидко і масштабно об'єднатися, щоб допомогти іншим. Хочеться вірити, що це так, і наші союзники завжди можуть на нас розраховувати.

Катя Осадча. Фото: instagram.com/zavaduk/
Катя Осадча. Фото: instagram.com/zavaduk/

Те, що зробила для нас Польща за останні дев'ять місяців неможливо забути, і ще наші правнуки будуть дякувати унікальному польському народу за таке міцне плече.

"Українську незалежність у серпні святкуватимемо разом у нас 🇺🇦🇵🇱" - каже жінка.

До речі, фотографію було зроблено у самому центрі Варшави, яка стала ще одним близьким містом для багатьох українців. Саме їхній аеропорт обслуговує всіх українців, яким треба кудись виїхати, і саме там зараз найбільша кількість біженців.

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Осадча дізналася, хто доглядає Тіну Кароль після Євгена Огіра та Дана Балана .

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча відкрила душу і змусила українців плакати.

Також, Катя Осадча оголила ноги від вух, але відволікти розлючених українців не змогла