Настя Каменських якось нещодавно нагадала, що цього року вона святкує 5 років сольної кар'єри. Важко уявити, що лише у 2017 році виконавиця з Олексієм Потапенком призупинили спільну діяльність, сфокусувавшись на окремій творчості.

А зараз вона, слідом за Надією Дорофєєвою та Олею Поляковою, записала пісню в колаборації з відомим співаком Артемом Пивоваровим.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"У своїх творах Павло Тичина дуже майстерно описує природу та взаємодію людини з нею. Його поезія сповнена любов'ю до українських пейзажів. До того ж поет настільки влучно передає кожну деталь, що можна практично відчути буйний вітер, спів тополі або шум жита, про які він пише", - йдеться в їх спільній публікації.

Також там говориться, що зараз дуже багатьом українцям не вистачає рідних краєвидів, тому їхня пісня під назвою "Там у тополі" має допомогти побачити їх у думках.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Особисто мені подобається чистий голос Артема Пивоварова без усіх цих дуетів", "Яка дивовижна прем'єра. Вона надихає та заряджає, цього дуже не вистачає зараз, згадала будинок і повернулася додому до рідних пейзажів" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балеріною..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Спасибі за вечір...": Артем Пивоваров у шортах провів незабутню зустріч

Знай.uа писав, Настя Каменських назвала те, що залишиться незмінним, як би сильно війна не "потріпала" українців: "У нашій крові"