Співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська якось розповідала, чому росіяни прийняли дуже неправильне рішення з важкими для них наслідками, обстрілюючи критичну інфраструктуру нашої країни.

Потім ділилася забавною публікацією щодо того, що дружини можуть або не можуть у шлюбі. І після цього опинилася в Луцьку, знявши зворушливий момент, де хлопець пропонував своїй дівчині в ресторані.

"Ось як це було. Дівчина випадково опинилась у ресторані з мамою, подругами та фотографом", - писала тоді Оля Цибульська.

А після цього вона зняла ролик уже з гумористичним підтекстом. Вона зняла себе в ліжку, можливо, через деякий час після пробудження.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Щоб прокинутися з ранку з чоловіком, який тебе дуже любить... треба його собі уродити. Я прокинуся в Луцьку. А ти?", - зазначила Цибульська.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"А якщо немає такої функції в організмі? Де її взяти?", "Я теж прокинулась у Луцьку з двома синочками любимими!", "Ще тиждень тому я прокидалася і могла обіймати свого синочка цілих 10 днів, а зараз він знову на Луганщині у штурмовій роті", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська зізналася, чому її навчили в дитинстві перед заміжжям: "Покірно..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська забула одягнути штани і розповіла про склероз: "Так проявляється"

Знай.ua писав, Оля Цибульська і Горбунов "підглянули" за українцями в моменти відключення світла: "Робимо бандерівців"