Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських поділилася фото на тлі мечеті та заговорила про духовне.

Настя Каменських має багато шанувальників, які із задоволенням стежать за її життям. Саме тому зірка намагається частенько радувати їх новими фото чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу Каменських вирішила поділитись новим фото. Співачка сфотографувалася на тлі мечеті, задумливо дивлячись убік. Зазначимо, що зірка для походу до мечеті вирішила покрити голову хусткою коралового кольору.

Настя Каменських, фото instagram
Настя Каменських, фото instagram

"А де ваша душа відчуває легкість і умиротворення?" - так Настя Каменських підписала опубліковане фото.

Фанати Каменських відразу почали писати в коментарях місця, де вони відчувають умиротворення. Виявилося, що для більшості це місце вдома поряд із рідними.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, дикі кучерики, зухвалі очі та ще дещо: як виглядала Настя Каменських до популярності.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських назвала те, що залишиться незмінним, як би сильно війна не "пошматувала" українців.