Відома українська співачка Оля Полякова минулої осені вирушила зі своєю родиною у відпустку на Мальдіви. Відповідно, артистка буквально завалила соцмережі яскравими кадрами з канікул.

Її дочка, що підросла, Маша Полякова також не відстає від знаменитої мами. Дівчина регулярно публікує цікаві моменти зі свого життя та просто результати гарних фотосесій. Адже вона зовсім не боїться експериментів, у тому числі зі своєю зовнішністю.

Цього разу Оля та Маша Полякові спробували навчитися видувати різні вироби зі скла. Відповідне відео з'явилося у їхній сторис в Інстаграмі. "Попросила Машу дунути" , - написала співачка.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Машуля, ох як ти дуєш, ухти!", - каже у відео Оля Полякова. Оля Полякова

Напередодні Маша Полякова опублікувала добірку гарних фотографій, зроблених на тлі безмежних морських просторів, та розповіла, який комплімент зробила їй мама.

"Мама сказала що я найкрасивіша дівчина на землі, вірити чи ні хпхпх?", - написала дівчина в новому посту. Маша Полякова

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла, як розірвати стосунки із чоловіком.

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова зіткнулася із серйозною проблемою в Лондоні і захотіла до мами: "Зберуся і поїду".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова пішли у відрив у Грузії: "П'ємо, їмо та знімаємо".