Відома українська співачка Христина Соловій згадала Андрія Кузьменка, який також відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін та розповів, як він вплинув на її життя. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Соловій наголосила, що Кузьма своєю творчістю вплинув на життя всіх українців, зокрема її. Його пісні зробили всіх сильнішими і, як натякнула співачка, штовхнули її на творчий шлях.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

"Люди, як кораблі – співав Скрябін, а ми росли на цій пісні та зміцніли як кораблі. Тепер я творю свої пісні та знімаю кліпи у вільних українських містах і так буде завжди", - зазначила виконавиця.

Також Христина Соловій згадала про Херсон, який героїчно звільнили воїни ЗСУ.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"У Херсоні швартувалися судна з багатьох країн світу. Цей шлях до наших днів – спільна мета багатьох поколінь українців. Мета усвідомлення себе, своєї цінності, самобутності та місця на світовій карті. Це подорож для авантюрних прочан із пошуком власного шляху до мрії", - написала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Соловій показала талановитого музиканта, який вкрав її серце: "Хлопець із голлівудських фільмів".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зібралася кружляти голови у відвертому вбранні, але її зупинив не Кацурін: "Йшла на зупинку і плакала".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Андре Тан згадав, як збулася мрія всього життя та розкрив секрет успішності: "Українська кров".