Відома українська телеведуча та акторка Даша Трегубова є активною окристувачкою соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує для фанатів свіжі та досить цікаві публікації. Кількість її підписників уже перевищила 115 тисяч.

Даша Трегубова завжди була дуже творчою людиною, озвучувала відомі та дуже зворушливі вірші, проте підлі росіяни використали це.

Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram

"Ого! такої версії плагіату я ще не бачила! Сьогодні знайомий режисер прислав відео - я аж присіла) Ви коли-небудь бачили, як крадуть, а потім продають чужі емоції?" - написала Трегубова.

У 2018 році артистка прочитала вірш "Голос з небес" одеситки Таї Найденко російською мовою, а дівчина Аїда вирішила повністю сплагіатити її через 4 роки. Вона повторила за Дашею все – інтонацію, музику на тлі і навіть жести.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Невідома мені дівчина з расєї називає себе «чтець» і влаштовує концерти, збирає компліменти і гроші… От тільки… краде все) вірші, інтонацію, жести. Навіть помилки (вибачте мені, автори) ті ж самі робить) Здогадайтеся, який в неї хештег? Ага. аидачитает" - повідомила артистка.

Трегубова зазначила, що у власному проекті #дашачитает завжди вибирає особливі вірші, які відгукуються в її душі, проте вони не звучать у двох людей однаково. Аїда намагалася сплагіатити Дашу ще декілька разів, з іншими творами.

Раніше ми писали про те, що Даша Трегубова прочитала унікальний вірш про війну: "Тримаються, аж пальці зводить судома"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Трегубова назвала росіян "людьми без моралі", а їхнє тимчасове "вересневе" прозріння крокодиловими сльозами: "Рятують свою дупу"

Також портал Знай.ua писав, що зірка шоу "Маска" артистка Даша Трегубова пропливла на божевільній хвилі у Венеції: "Шикарна жінка"