Колишня учасниця гурту "Ранетки" 32-річна Женя Огурцова зізналася про домагання у групі з боку продюсерів.

Про це ексучасниця гурту Женя Огурцова розповіла в інтерв'ю на YouTube-шоу "Алёна, б**н".

Женя Огурцова з гурту "Ранетки" розповіла про домагання у популярному колективі. Вона зізналася, що учасниці групи спочатку не підозрювали, що "керівництво групи" здатне на таке, бо дівчата були неповнолітніми. При цьому батьки учасниць також не підозрювали, що насправді відбувається у групі.

Женя Огурцова, скриншот из видео
Женя Огурцова, скриншот из видео

[quote author=""] "Я зустрічалася з хлопчиком, мені було років 16, і я швидше за все розуміла, що з ним я втрачу невинності. Я приходжу і розповідаю про це дівчаткам, ми були справжньою родиною. Буквально через кілька днів ми їдемо на концерт у Самару і один із дорослих каже: "Заходь до мене в номер, там поговоримо!". Я заходжу і дарує мені фалоімітатор і каже: "А тепер, давай, з нами!" і закриває номер. я була невинною дівчинкою, мене закриває дорослий мужик у номері і пропонує приєднатися, я природно в сльози і кричу відпусти мене, а це був мій найближчий чоловік, дивом я схопила ключ і втекла, — поділилася співачка.

Огурцова зізналася, що вона забула про цю ситуацію, адже продюсер перевели все це жартома. І при цьому стверджував, що просто хотів їй допомогти.

Женя Огурцова, скріншот з відео
Женя Огурцова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Співачка також згадала випадок, коли на продюсера Сергія Мельниченка "скаржилася" екс-учасниця "Ранеток" Лера Козлова.

[quote author=""]"Лера ще на самому початку групи підходила і говорила: "Дівчатка, мені щось не комфортно, він мене до будинку підвозить, що це таке?". Я була перша, хто їй сказала: "Лер , Що ти мариш? Ця людина не може нічого зробити поганого". Нам було по 15-17 років. Потім я була тією, хто багато разів за це вибачалася, - сказала вона.

Женя Огурцова, скріншот з відео
Женя Огурцова, скріншот з відео

Нагадаємо, що Анна Руднєва, що подорослішала, з "Ранеток" розповіла про проблеми тридцятирічних.

Раніше ми повідомляли, що Олена Третьякова з "Ранеток" забула про Гуцула та фізрука Степнова, віддавшись симпатичній красуні.