Відома українська акторка, 32-річна зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко продовжує дивувати своїх фанатів та друзів яскравими кадрами та стрункими формами.

Минулої осені, після того, як похвалилася 33-х градусною спекою на відпочинку біля узбережжя Червоного моря, Наталка вирішила покрутити п'ятою точкою на камеру.

Справа в тому, що таку фотосесію влаштував Наталці її чоловік, а коментатори заявили, що це "офігенно, коли чоловік уміє фоткати".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Денисенко у мережі Instagram.

"Як сказав andreyfedinchik - фотки для покращення активності, з відблисками води на персику. Навіть відео в каруселі. Як вам?" — питає Наталка у своїх передплатників та друзів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Актриса опублікувала кілька знімків, на яких можна побачити, як вона позує зайшовши по самісінькі сідниці у воду в білому купальнику. Також видно, що вдалося зробити і відео у сповільненій зйомці. На знімок одним із перших звернув увагу колега Наталки із серіалу "Фортечна" Тарас Цибмалюк і попросив Наталку привезти йому черепашку.

Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram
Коментар Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram

Ось, що пишуть шанувальники Наталці: "Це офігительно, коли чоловік вміє класно фоткати", "Ви така красива ТТТ щоб Вас не наврочити", "Просто сонце скрізь", "Яка ж ти красива".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Наталка Денисенко почала лити слини на голого Тараса Цимбалюка: "Купаєшся, як китяра".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поскаржилася на ботів: "Мені вже не можна тут".