Відомий співак Володимир Дантес повернувся до рідного Харкова, де не був дуже давно і не зміг стримати емоцій, що наринули його, коли прогулявся знайомими вуличками. Кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.
Вова Дантес побував біля будинку, де колись жив із батьками та показав рідні вулички, на яких пройшло його дитинство. Артист зазначив, що дуже давно не був дома і емоції зашкалюють.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Наш будинок. Найкайфовіші роки пройшли школи, а там Чайковського та двір, де ми завжди гуляли з друзями. Хочу знімати та ділиться тими емоціями, які зараз у мене, у людини, яка повернулася додому, де не була дуже довго. Це молодіжний парк, такою дорогою я щодня ходив до школи", – поділився артист.

Також Дантес показав школу, де навчався і також не зміг впоратися з емоціями, що наринули.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще
"Неможливо передати те, що відбувається всередині. Сум, щастя, ненависть, радість. Все перемішалося", - розповів Дантес.

Сторіс Дантеса. Фото: скрін instagram stories
Сторіс Дантеса. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва відростила Михайлові Кацуріну "шевелюру", але шанувальники все ще сумують за Дантесом: "Неприємно".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зібралася кружляти голови у відвертому вбранні, але її зупинив не Кацурін: "Йшла на зупинку і плакала".

Крім того, наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як будувала нове життя після того, як колишнє зруйнував Узєлков: "Завжди є вихід".