64-річна Мадонна "повісила слухавку" через публікацію "тривожних" відео.

11 листопада співачка "Like A Virgin" вирушила до Instagram Stories, щоб поділитися ще одним моторошним кліпом. На цей раз її можна побачити такою, що байдуже дивиться в камеру в темній машині, поки грає її пісня 1992 "Waiting".

64-річна співачка зробила великий план свого простого макіяжу, зосередивши увагу на пухких губах. Вона також начепила коси, синє пальто та срібні прикраси.

Це відео є найновішим виданням недавньої множини дивних кліпів королеви поп-музики, опублікованих у її акаунтах у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Фото із соцмереж Мадонни
Фото із соцмереж Мадонни

Буквально за день до цього Мадонна поділилася ще одним відео, на якому вона злизувала воду із собачої миски та сексуально позувала з різними предметами.

Шанувальники були вражені, побачивши таку грубу та незвичайну поведінку поп-ікони, і багато хто залишив розчаровані коментарі до її поста.

Фото із соцмереж Мадонни
Фото із соцмереж Мадонни

Один фанат просто написав: "Що з тобою не так…".

"Збентеження – це навіть не те слово, яким можна описати… тьху…", – прокоментував інший.

"Що за жінка? Що ти зробила з собою? Ви розумієте, що 64-річна жінка, яка п'є з собачої миски, виглядає безглуздо, вірно? Ви хоч дивіться на свої коментарі? Боже, я на це сподіваюся", - прокоментував хтось. інший.

"Боже, вона втратила його ... але хто їй про це скаже!! Так сумно бачити захід сонця легенди!", - Зауважив інший шанувальник.

Нещодавня поведінка співачки "Like A Prayer" у соціальних мережах насправді змусила багатьох турбуватися про її благополуччя.

Нагадаємо, що Мадонна намагалася спокусити Антоніо Бандераса за його дружини, це закінчилося диким фіаско.

Раніше ми повідомляли, що 64-річна Мадонна брудно тверкає і чіпає себе на непристойному вигляді.