Відомий турецький красень, 33-річний актор і модель Джан Яман, який здобули велику популярність завдяки серіалу "Рання пташка" продовжує радувати своїх фанаток, які зустрічають кожен новий кадр зірки з великою теплотою та закоханим поглядом.

Не секрет, що турецького актора Джана Ямана знають далеко за межами рідної країни завдяки ролям у різних серіалах. Особливе кохання фанатів турецькому красеню серед тисяч українок принесла головна роль у серіалі "Рання пташка".

Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram
Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram

Нещодавно Джан показав, як проводить вільні моменти із кальяном. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джана Ямана у мережі Instagram.

"Трохи турецької атмосфери біля Колізею", - коротко підписав новий знімок Джан Яман, який був зроблений в італійській столиці, в місті, куди ведуть усі дороги.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Свіжий знімок, з оголеним торсом Джана, віддані фанатки почали активно лайкати та коментувати. Спеціально для прекрасної половини людства Джан публікує такі відверті знімки, показуючи накачані м'язи.

Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram
Публікація Джана Ямана, скріншот: Instagram

Буквально за кілька годин після публікації знімок із кальяном встиг зібрати майже півмільйона лайків, що говорить про велику популярність турецького красеня.

Нагадаємо, що солодкий красень Джан Яман із серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах.

Раніше ми повідомляли, що дружина зірки "Чорне кохання" Бурака Озчівіта Фахріє Евджен пішла з дому після його візиту до путіна.