Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. Цього разу Лебідь поділилася новими реаліями кожного українця, який залишився без електроенергії.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Особисто вона купила портативну газову плиту, щоб мати можливість хоч банально приготувати сніданок або зварити каву. Нині таке обладнання, генератори та свічки стали найкращими друзями українців.

І звичайно, без допомоги улюблениці Сари не обійшлося. На фото з усміхненою ведучою, яку зовсім не збентежило відключення світла, можна побачити і бульдога, а ось її нареченого Павла Розенка поряд не було.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Тьоті Свєти" 💡💡💡 немає з 6:30 😉 Тому Сара зібрала плиточку. Погуглила і зібрала 🙈🤘😂 Тепер вмовляю її зварити мені вівсянку🤪 Сара ДУЖЕ рада 😂😂😂" - жартівливо написала Олена-Крістіна.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь "розчарувалася" після ночі зі Степаном Гігою, прокинувшись із "хропуном": "Концерт закінчено"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь зізналася, за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь не зрадила Павла Розенка навіть заради молодого красеня: "Біжу швидше за вітер!"