Настя Каменських якось нещодавно нагадала, що цього року вона відзначає 5 років сольної кар'єри. Важко уявити, що лише у 2017 році виконавиця з Олексієм Потапенком призупинили спільну діяльність, сфокусувавшись на окремій творчості.

Нещодавно вона ділилася записаною в колаборації з Артемом Пивоваровим піснею, зробивши це слідом за Надією Дорофєєвою та Олею Поляковою. А зараз артистка показала зворушливий момент, зображений у ті дні, коли звільнявся правий берег Херсонської області.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

"Український військовий заходить до рідного дому у Херсоні, де його на колінах зустрічає рідна бабуся. Сподіваюся, що кожен герой, який захищає нашу країну, зможе обійняти своїх рідних та близьких!", - пише Настя Каменських у публікації.

На відео справді знято, як воїн ЗСУ біжить до бабусі, яка впала на коліна біля воріт власного будинку, побачивши його та дочекавшись нашої армії.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Сльози накривають, кілька разів переглядаю відео", "Нехай кожна мати, бабуся дочекається свого сина, онука з війни", "Плачу і не можу зупинитися", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських за прикладом Решетової вкрилася і пішла у мечеть: "Душа відчуває легкість"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських слідом за Дорофєєвою та Поляковою зробила це з чужим чоловіком: "Повна любов'ю"

Знай.uа писав, Настя Каменських захотіла покласти щось у рот і показала секрет своєї апетитної фігури: "На кухні таку не зробиш"