Відома продюсер Ірина Горова, яка є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), часто ділиться з шанувальниками будь-якими думками та публікаціями.

Нещодавно вона розповідала, чим для неї стосунки "матері з дочкою". За її словами, це щось особливе, коли вони можуть попліткувати і поділитися цінними моментами, не боячись страху бути засудженим.

Ірина Горова з донькою, фото з Instagram
Ірина Горова з донькою, фото з Instagram

"Початок війни ми зустріли в різних місцях і звичні речі та загальні традиції стали, швидше, особливістю, ніж нормою. Тепер, щоб зустрітися і поговорити, потрібно заздалегідь спланувати наші графіки та взяти міні-відпустку", - пише Ірина Горова у публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нині ж Ірина виставила кілька кумедних та корисних Instagram Stories.

На одному з кадрів постали два котики. Один обернувся спиною до камери, винюхуючи телефон. Другий котик у цей момент прикриває своєю лапкою голу попу свого "собрата" або своєї коханої.

"Нормально сказати, "це те, чого я хочу" і слідувати цьому", - йдеться на іншій Stories.

Це пряма цитата знаменитої американської актриси та танцівниці Зої Салдана.

Нагадаємо, названа дочка Потапа розповіла про нове життя у статусі дружини під сміх Ірини Горової: "Кохає мене"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Потапа Ірина Горова згадала, як її врятувала книга: "Залишитися ні з чим"

Знай.ua писав, чоловік Насті Каменських Потап привітав пропагандиста Соловйова з Днем Народження: "Геніально"