Відома українська співачка Ірина Федишин, яка з початку війни продовжує працювати над своїми піснями та дає безліч благодійних концертів, кошти від яких йдуть на допомогу ЗСУ, звернулася до українців.

На своїй сторінці в Інстаграм Ірина Федишин закликала українців не впадати в ступор та продовжувати жити, попри тривоги та страхи війни. Вона також зазначила, що допомогти вийти з критичних станів допомагає пісня, а також "особливі зустрічі" під час спільно співів.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube
Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Жінка неодноразово доводила, що своїми співами здатна допомогти українським військовим. Куплені з її концертів автівки та гуманітарна допомога цьому свідчення.

Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Цього разу в коментарях написали слова подяки та підтримали Ірину.

"Так, пісня лікує душу, тим паче наша українська", "Ірочка, ви як завжди праві, я вас вірю у вас вся правда вийшло", "Люблю ваші пісні, та хочу до вас на концерт", "Ви просто чарівна", "Іриночка ви достойні бути Народною артисткою", "Дуже любимо ваші пісні", Ви просто неймовірна, трудяжка", - написали у коментарях.

Ірина Федишин, коментарі. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/
Ірина Федишин, коментарі. Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин показала, чоловік та діти допомагають у її нелегкій справі: "Волонтерська родина".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин полізла на підборах крізь піски, здивувавши загартованих турків: "Щастя мати люблячого чоловіка"

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин вирушила до Сулеймана замість Ольги Сумської, яка чекає на "бавовну": "Ось такі ми".