Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч показала неймовірний знімок, де вона буквально випромінює умиротворення і насолоду, доторкнувшись руками до грудей і високо піднявши голову вгору із заплющеними очима.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Також артистка попросила шанувальників звернути увагу на те, яке велике значення має просте побажання "Добраніч". Воно спонукає думати її про те, наскільки прекрасне це життя.

"І всього життя не вистачить, щоб відчути, яке воно прекрасне… життя 🤍 Ще один день згаса, щоб запалити новий. Відчуваєте його дихання? 🦋" - написала Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Шанувальники залишили багато коментарів під публікацією зірки. Одні захопилися тому, яка вона неймовірна, інші без сорому зізнавалися у вічному коханні, а треті погодили з тим, що з початку війни багато слів набули зовсім іншого сенсу.

Крім того, дехто запідозрив, що так називатиметься нова пісня Злати - "Добраніч".

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч втекла з Німеччини не з порожніми руками: "Нам вдалося..."

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч не засмутилася, що не потрапила до членів журі Нацвідбору: "Понад 30 000"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч благає українців допомогти їй, потрібно тільки напружити пальчики: "Наша зброя..."