Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) часто ділиться чимось у Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч людей .

Зараз у нашій країні триває повномасштабна війна проти рашистів, яка розпочалася 24 лютого. Нещодавно виявилося, що виконавець слідом за Надією Дорофєєвою та Максом Барських "повертається" до Києва, з концертом, незважаючи на небезпеку для життя. До цього виступи були або на заході країни, або десь у Європі.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

"Не знаєш, як себе підігріти взимку? Приходь на мій концерт. Поруч укриття, працюємо з генераторами, не роби собі нерви, ми всі продумали за тебе. Купуй квиток, бо кожен піде на допомогу нашим Збройним Силам України! Переможемо разом! Живий звук та шоу гарантую. До зустрічі!", - пише Melovin у публікації.

На знімку він постав у класичному для себе образі. На голові кольорова шапка, а все інше – чорне, включаючи черевики, плащ, піджак, гольф та сонцезахисні окуляри.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

"Скільки б Росія не атакувала наші енергетичні системи, багато світла та тепла на концерті Меловіна завжди гарантовані", "Запрошення, від якого важко відмовитися", "Не можу зрозуміти, що у тебе на рукаві", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin розповів про "колишнього-мудака", Ліза Русіна була поруч: "Це роги"

Як повідомляв "Знай.uа", Mеlovin не боїться радикалів і просить Зеленського узаконити одностатеві шлюби: "У мене яйця більше, ніж у вас"

Знай.uа писав, Melovin через рік після камінг-ауту нагадав, що кожен з нас заслуговує на кохання: "Без вітру минулого"