Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Нещодавно на іспанській Пальма-де-Майорці відбувся великий благодійний концерт на підтримку України, на якому були присутні багато зірок, включаючи Наталю Валевську. Разом з Ольгою Сумською та Юрієм Гордієнком вона вирішила обійти всі визначні пам'ятки міста.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

"Головне місто і порт Балеарських островів відомий тим, що в його культурі, з'єдналися сліди різних епох. Ми прогулялися по старовинному центру, познайомились з площами, соборами, старовинними особняками і торговими вулицями Пальма-де-Майорки 😍" - повідомила Валевська.

Вони відвідали місце, де Шопен написав свої відомі твори і там, де Майкл Дуглас проходив реабілітацію. Екскурсію проводив чоловік із Миколаєва, який з початку війни допомагав Україні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Також я дякую моїм друзям @olgasumska та @gordienko.0909 за чудову компанію та той час, який ми з користю провели разом 🤍 А ще я була вражена тим, що наші українці, навіть ті, що вже 20 років там живуть, кинули все, і допомагають пришвидшити перемогу 👏" - написала вона.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська після розлучення зізналася у почуттях до зіркового колеги: "Люблю цього хлопця"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська розповіла, яку роль Ніна Матвієнко відіграла у її творчій кар'єрі: "Без пафосу та понтів"

Також портал Знай.ua писав, що розведена Наталія Валевська похвалилася подарунком від поета, який пише вірші в окопах: "До самого серця"