Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна похвалилася яскравими моментами дружби зі співачкою Олею Поляковою, але запитала, чи це доречно під час війни. Ведуча постійно сумнівається, чи варто показувати таке щастя, коли довкола страждають люди.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Це питання, як нескінченна сирена в моїй голові кожного разу, як я дозволяю собі відволіктися на мить від реальності України.. Так, я добре знаю це сучасне українське явище, що тим, хто закордоном важче психологічно ніж тим, хто вдома- там є і веселощі, і свята, і вечірки, і театри.. Я сама, коли приїжджаю до Києва, зовсім по іншому почуваюся", - зізналася Маша.

Артистка нагадала, що навіть під час трагедії у рідній країні продовжила зйомки шоу "Дорослі дівчатка" з Поляковою, а також багато з нею пройшла. Попри це вона допомагає землякам, займається благодійністю.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нещодавно зірка прилетіла до Полякової до Грузії, де вона бере участь у танцювальному шоу, і відпочила там від душі. Понад те, налагодився її психологічний стан.

"І ось я вже дома, і не зриваюся на Саню, і не так плачу, говорячи телефоном з Тимуром. Тож , так, що б ви не писали, це теж ми! І ми маємо вчитися радіти моментам, коли нам добре! Маємо не соромитись відновлювати витрачену енергію!" - підбила підсумки Маша.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова згадала декілька слів про найголовніше: "Це сльози..."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова дивується, чому журі "погано" оцінили її пристрасть з Єжовим на "Танцях зі зірками": "Була ідея"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна обійняла коханого і зізналася, що дуже боїться: "Ми не вдома..."