Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярним після участі у шоу "Х-Фактор" та хіта "Гуси". Наразі артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням акаунту в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч людей.

Антон Вельбой повідомив неймовірно трагічну новину - він втратив свою прабабусю Варвару Петрівну, до якої відчував дуже теплі почуття. Жодних подробиць про смерть рідної людини артист не розкрив, а просто зізнався, що кращої жінки у своєму житті не зустрічав.

Прабабуся Антона Вельбоя, скріншот з відео
Прабабуся Антона Вельбоя, скріншот з відео

Щоб дати зрозуміти шанувальникам, ким була і як виглядала Варвара Петрівна, він показав архівне відео із нею. Якось він приїхав до бабусі в гості разом із продюсером Юрієм Бардашем, з яким нещодавно припинив співпрацю через його зраду України.

На кадрах жінка слухала його популярний трек "Гуси" і посміхалася, поки він тримав її за руку.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники висловили свої співчуття, а дехто навіть зрозумів, який біль відчуває Антон, бо теж втратили близьких.

Раніше ми писали про те, що Wellboy "зспівався" з Потапом і заінтригував анонсом: "Відтепер команда"

Як повідомляв Знай.ua, фіналіст "Нацвідбору" Антон Wellboy розповів, як Бардаш назвав у неадекватному стані після 24 лютого: "Він був не в собі"

Також портал Знай.ua писав, що нафарбований Wellboy у колготах і з накладними грудьми ледь не довів українців до непритомності: "Нова Сердючка"