Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка має порадувати своїх фанатів живим концертом у Києві 2 грудня, продовжує активно спілкуватися зі своїми відданими фанатами у мережі. Тільки в Instagram вона має понад 5,3 млн підписників.

Цього разу Надя показала туманну автомобільну дорогу та поцікавилася, чи є серед її друзів та фанатів "ненормальні" любителі похмурої погоди.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвої у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"А чи є якісь ненормальні, яким подобається така погода?", — питає у своїх шанувальників та друзів Надя.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Можна помітити, що в історії Надя залишила лише кілька варіантів відповідей: "Ні", "Мені", "Сама ти ненормальна". А ось картина, яку бачать фанати, дуже цікава – тут Надя їде у легковому авто, розташувавшись на передньому сидінні, як справжня царська особа. Надя закинула свої стрункі ніжки на торпеду і просто собі знімає похмурий сірий пейзаж.

Тепер шанувальники, які вже чекають на живі концерти своєї улюблениці в українській столиці та у Львові, мають можливість поспілкуватися з нею, не через коментарі, а через прямі відповіді. Тут люди можуть не тільки вибрати потрібний варіант, але й написати Надя прямо в повідомлення.

Нагадаємо, Володимир Дантес заявив, що судний день уже розпочався: "Хто не розуміє...".

Раніше повідомлялося, Ігор Кондратюк показав, як 17-річну Дорофєєву роздягали очима американці на кастингу: "Палить на мої сідниці".

Також, Надя Дорофєєва показала животик, заговоривши про "ігри" з Позитивом: "Наречена буде?".