Відома українська співачка, актриса, а також колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська) любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

На цей раз 40-річна артистка розмістила чарівне фото в образі свого власного бренду " MEIHER BY MEIHER".

У кадрі Надія позує у костюмі з піджака та спідниці з дуже актуальним принтом – у сіру клітинку, розріз нижньої частини вбрання привабливо демонтує струнку ніжку артистки, якою може позаздрити будь-яка дівчина. Також співачка обрала цікаву локацію для нового знімку – вона стоїть біля старовинного каміна, але явно у фотостудії.

Скріншот з Insta Stories, Надя Мейхер
Скріншот з Insta Stories, Надя Мейхер

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як відомо, авторський бренд співачки має не надто велику популярність, фанатів більше приваблює сама Надія, яка виступає в ролі моделі для кожної нової речі.

Нагадаємо, що Надя Мейхер із "ВіаГра" зігнулася на лавці, закинувши ніжку на ніжку. На знімку вона постала, сидячи в розкішній фіолетовій сукні, закинувши ніжку на ніжку. Вона злегка зігнулася, підняла голову горизонтально до неба, спершись руками об стіл позаду.

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто: "Я дуже боялася".

Також стало відомо, що Надя Мейхер з "ВіаГра" в шикарному вбранні ледве втримала шикарний бюст: "Файна дівчина". Відома українська виконавиця та дизайнер одягу Надя Мейхер показала, як треба носити вишукані вбрання.