Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, повідомила шанувальникам радісну новину, яка захопила навіть Надю Дорофєєву та Тоню Матвієнко. Артистка розкрила деталі в публікації на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil навчається у США і при цьому продовжує активно виступати на сцені, радуючи слухачів своїм талантом. Водночас вона не забуває спілкуватися з шанувальниками, які не можуть потрапити на концерт та регулярно радує їх новими публікаціями у соцмережі.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Jerry Heil порадувала українців дуже радісною новиною – у неї очікується поповнення у репертуарі. Зірка анонсувала, що незабаром відбудеться прем'єра пісні для Нацвідбору, а ще раніше вийдуть два нові треки.

"Яно, ти у фіналі Нацвідбору" - повідомлення, з якими я вийшла з літака. Поки в Бостоні та Сіетлі (завтра концерт тут) настав ранок, в Україні минуло півдня, і всі вже знають. Прем'єра пісні для Нацвідбору відбудеться на радіо 4.12… Але це не єдина прем'єра, яка на вас чекає! Є ще ДВА треки, які ЗАВТРА презентуємо вам", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Шанувальників порадувала новина, зокрема не змогли приховати захоплення і Надя Дорофєєва з Тонею Матвієнко.

"Яка красива", "Крута, вітаю", "Яка ти молодець, захоплююсь", "Я знала! Знала! Ура!!!!", - відреагували у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Jerry Heil показала, хто став їй опорою та наставником у США: "Повірила в мій шлях".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."