Відома українська співачка Джамала завітала на благодійний концерт, де зустрілася зі своїми європейськими колегами. Усі вони свого часу пройшли випробування пісенним конкурсом "Євробачення".

Новий пост був опублікований на сторінці артистки в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими подробицями свого життя, а також виконує свою місію освіти війни в Україні на світовій арені.

На цей раз у столиці Нідерландів відбулася вечірка зірок Євробачення Het Grote Songfestivalfees. На цьому заході знову багато говорили про Україну та збирали кошти на допомогу нашій країні.

Заради цього приїхали десятки зірок конкурсу різних років, серед яких було багато українців.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Зокрема це була сама Джамала, колектив Go_A (2020, 2021 – 5 місце), а також цьогорічні переможці Kalush Orchestra. Всі вони підтримували один одного протягом усього концерту і мріяли про мирне майбутнє для своєї батьківщини.

Ні для кого не секрет, що саме Євробачення – це велика родина, де всі один одного підтримують та допомагають, незважаючи на конкуренцію.

Ось, наприклад, на наступному кадрі Джамала зустрілася з переможницею 2012 року - шведською співачкою Loreen, чия пісня навіть за 10 років розриває серця шанувальників. Вони не лише зробили спільне фото для "галочки", а й мило поспілкувалися.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Далі можна було бачити ще двох переможців - Netta з Ізраїлю (2018), а також Данкан Лоуренс з Нідерландів (2019). Артисти спеціально прибули на концерт, щоб порадувати шанувальників і допомогти Україні, яка страждає від російської агресії.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Ну, а наступний кадр явно порадує затятих шанувальників конкурсу. Джамалу помітили в обіймах шведського переможця конкурсу Монса Зелмерлєва. Саме він вручав співачці статуетку у 2016 році, і з того часу у них збереглися дружні стосунки.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

"Ще один неймовірний вечір на підтримку нашої країни, що надихає! В уніссоні зі стадіоном в Амстердамі згадали, що боротьба триває" - поділилася емоціями співачка.

Нагадаємо, що Джамала гірко розридалася від безсилля, втомилася бути самотньою .

Ранее сообщалось, что Джамала в день своего 39-летия попросила осуществить её заветную мечту, а заодно и всех украинцев

Также, Джамала в Польше решила сменить микрофон на паркет, все из-за родного дома