Популярна українська співачка, актриса, блогерка та улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями презентувала емоційний кліп на пісню "Зай", продовжує отримувати компліменти та слова подяки. З'явилися вже цілі оповідання від дівчат, які були змушені залишити свою рідну Україну через підлий вторгнення російських окупантів.

Справа в тому, що у своїй новій пісні Анна Трінчер зачепила дуже тонку тему перебування на чужій землі, де ти начебто й у безпеці, проте приймаєш життєві виклики сама і де на допомогу чекати немає звідки.

Анна показала, що їй пишуть українки. Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Співачка вже розповіла, що кліп знімався цього літа. Також Анна Трінчер показувала кадри бекстейджа, де фанати можуть побачити, як зірка готувалася до зйомок прямо у продуктовому магазині біля стійки із продуктами. Тепер же Ганна заявила, що настав час для творчості її великої армії передплатників у Instagram.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Дивилася вже, так щиро і відверто, сама мало не розплакалася. Ти надихаєш, дякую, що така справжня з нами", - пише прихильниця співачки.

Наступний коментар, який вирішила показати іншим людям Анна, виглядає так: "Ти крута, дякую тобі, ти мотивуєш не здаватися і вірити в себе".

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Я покохала...": Анна Трінчер попрацювала ручками і наситила обличчя білою жижею, така задоволена.

Раніше повідомлялося, "Сидимо у продуктовому...": несподівані кадри емоційного кліпу Анни Трінчер навіть Зібров не встиг допомогти.

Також, Анна Трінчер нагадала про свій успіх, щоб "захиститися" від нападу українців: "Ідіть на ***".