Відома українська модель, блогерка та переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова, яка дуже любить показувати своїм фанатам різні яскраві кадри з життя, поділилася "собачим" історією.

Цього разу Даша Ульянова похизувалася тим, який у неї слухняний і вихований собака. Видно, навіть коли в будинку немає світла, собака все одно знає куди йти і не залишає свою турботливу хозяйку.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Ульяновій у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

"Слухняний собака. Світла немає, все за стандартом", - підписала історію Даша, на якій фанати дівчини можуть побачити її "темні пригоди" на сходовому прольоті. Собака у зірки породи чихуахуа.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Даша Ульянова зі своїм собакою, фото: Instagram
Даша Ульянова зі своїм собакою, фото: Instagram

А ось у наступній історії можна вже побачити справжній злий жарт, який Даша вирішила написати з дуже вагомого приводу - в Україні, в деяких областях випав перший сніг. Сам жарт звучить ось так: "Всі написали колишнім: "З першим снігом"?".

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Даша Ульянова нещодавно розмістила в історіях Instagram фотографії, яких натякає на мера Києва Кличка. Після того, як скляний міст Кличко витримав вибух російського снаряда, Даша заявила, що хотіла б, щоб сам Віталій Кличко будував її стосунки.

Нагадаємо, Даша Ульянова з "Холостяка 10" показала, як широко вміє розкидати ніжки: "Без болю".

Раніше повідомлялося, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова поманила у халатику на ванній: "Катаємось на...".

Також, Даша Ульянова з "Холостяка 10" помріяла про мера Києва, погладжуючи свої ніжки: "Хочу, щоб Кличко...".