Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук вирішила поділитися з шанувальниками, як повномасштабна війна раптово змінила її життя.

Про це вона розповіла у своєму новому інтерв'ю для програми "Життя відомих людей", де регулярно розповідають деякі подробиці з життя знаменитостей, а також діляться ексклюзивом.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

У березні місяці їй довелося розлучитися з чоловіком, і винна повномасштабна війна. З того часу подружжю вдається зустрітися лише з відеозв'язку.

У листопаді у неї з'явилося кілька вільних днів, і вона, не витримавши розлуки, поїхала до чоловіка до Німеччини, де він і тренується. До речі, 24 лютого вони також зустріли не разом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"У мене почалася паніка, тому що мій чоловік на той період був на тренувальних зборах у Броварах. Він жив, буквально, за один кілометр від розбитої військової частини. Я дзвонила йому, щоб він швидко збирав речі, щоб швидко їхав додому" - ділиться спогадами Марина Бех-Романчук.

Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/
Марина Бех-Романчук. Фото: instagram.com/marynabekh/

Вони швидко вирушили до родичів до міста Хмельницького, і навіть не було думки про те, щоб виїхати з України. Але великий спорт змінив плани. Рішення далося дуже тяжко, але довелося заради країни це зробити.

Наразі спортсменка рятується консультаціями з психологом, бо інакше витримати випробування від долі неможливо.

"Я з упевненістю можу сказати, що без цієї людини важко професійному спортсмену, скажімо так, досягати якогось максимуму. Ну, принаймні мені. За ці місяці я просто на всі сто переконалася в тому, що вдома найкраще. І я просто з нетерпінням чекаю на той момент, коли ми повернемося додому" - продовжує дівчина.

Нагадаємо, що чемпіонка Марина Бех-Романчук "приховала" спортивну попу у тінь

Раніше повідомлялося, що спортсменка Марина Бех-Романчук виставила кругленьку попку та зізналася, у чому секрет

Також, Марина Бех-Романчук перетягла своє спортивне тіло смужками купальника