18 листопада в етер вийшов 4 випуск найромантичнішого шоу цієї осені на телеканалі СТБ "Холостяк" з Алексом Топольським.

Минулий тиждень запам'ятався шанувальникам проєкту відвертим побаченням фаворитки Сашка у Львові її "господарюванням" у будинку дівчат та зірваним першим поцілунком красуні. Чим же дивуватиме новий тиждень?

Новий тиждень на проєкті присвячений виходу із зони комфорту. Аби перевірити наміри учасниць та пізнати їх справжніх, Холостяк підготував досить нетипові побачення. Якими ж вони будуть?

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Цього разу учасниці на чолі з хазяйкою будинку мають самостійно вирішити, хто з них піде на побачення з Холостяком. Це мають бути дві дівчини, які не побояться несподіваного візиту Алекса до їхніх домівок. Та аби впустити до свого життя щось нове та прекрасне, суперницям потрібно буде позбутися зайвого вдома. Хто проявить ініціативу та погодиться відпустити минуле? Та чи зможуть дівчата без суперечок обрати тих, для кого ця зустріч дійсно є необхідністю?

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Окрім того, не пропустіть одне з найпристрасніших побачень сезону в розкішному палаці. Як пройде ніч Алекса з Мариною? Невже ця зустріч змінить хід проєкту? Та що на це скажуть суперниці?

А також – які правила запровадить нова хазяйка будинку – Аліна? Як скористається трояндою останнього шансу Аміна? Та що загадає Холостяку Роксолана?!

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як його побили через дівчину: "Без футболки".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра з "Холостяка" зізналася, чому відмовила Алексу Топольському в поцілунку: "Багато не увійшло до кадру".