Олександра Мудра з Харкова для багатьох українців стала фавориткою на шоу "Холостяк".

У 3 випуску романтичного проєкту вона сповна підтвердила своє прізвище, адже чинила по-справжньому мудро, будучи господинею будинку, де живуть дівчатка. Також красуня вирушила на побачення з Алексом Топольським до романтичного Львова, де міг відбутися поцілунок, але Саша його гарно уникла. Потім дівчина зізналася, що зробила це для того, щоб холостяк відчув себе мисливцем. Не можна не визнати, що дівчина дійсно розумніша за багатьох.

Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Після виходу випуску в етер Олександра Мудра вирішила відкрити завісу таємниці на шоу і розповісти, що не увійшло в випуск.

"Усередині кожної людини є маленька дитина, ця складова нікуди не зникає з дорослішанням, а навпаки, може активно виявлятися в бажаннях, реакціях та поведінці. На нашому першому побаченні ми не побоялися показати одна одній саме цю частину себе. На жаль, багато не увійшло у кадр, але скажу вам по секрету, ми з Алексом обмінювалися багатьма моментами з дитинства, безтурботними спогадами, і не помічали, як швидко йшов час" , - ділиться харків'янка.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також вона зазначає, що, подивившись на них з Алексом з боку і почувши його коментарі з приводу її відмови в поцілунку, вона переконалася, що все зробила правильно.

"Пам'ятаю, коли він дарував троянду, мені хотілося зупинити час, щоб хоч трохи побути разом. Одного разу було недостатньо... і повертатися до дівчат самі розумієте, не хотілося".

Пост Саші Мудрої
Пост Саші Мудрої

Нагадаємо, що Алекс Топольський у минулому допомагав Дьоміну з дівчатами, а зараз сам шукає кохання на "Холостяку".

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Алекс Топольський показав одну красуню - комусь пощастить із дружиною.