Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, увічнила силу та велич українського народу в особливому творінні, яке продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil з перших днів війни не припиняє підтримувати моральний та бойовий дух українців, у чому їй дуже допомагає її талант. За часи війни вона випустила не один трек, який став опорою для багатьох шанувальників.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Jerry Heil розповіла, що їй вдалося створити щось особливе, в яке вона вклала всю душу. Вона випустила нову пісню, в якій увічнила силу, що не вичерпується століттями, і велич українського народу.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Особлива робота для мене. Я хотіла, розпочавши навчання на композитора до кінофільмів, передати велич мого народу оркестровим звучанням, зробити цю пісню саундтреком нашого сьогодення - і, судячи з кількості відео в тт, вдалося", - поділилася співачка.

Творіння співачки сильно вразило шанувальників.

"Пишаюся, що у нас є такі талановиті люди!!! Це до сліз! Дуже круто", "Ооооооооо, ось це пісня, ось сила, не мурахи по шкірі, а коні побігли", "Мурахи по всьому тілу, як це божественно ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Jerry Heil показала, хто став їй опорою та наставником у США: "Повірила в мій шлях".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."