Популярна українська акторка і вже дуже активна зріла блогерка Ольга Сумська, яку пам'ятають та люблять мільйони завдяки ролі "Роксолани", продовжує дивувати та радувати своїх відданих шанувальників. Цього разу Ольга порадувала свіжим театральним образом.

Ольга Сумська повернулася до своєї улюбленої роботи – гри у театрі. Тепер шанувальники таланту акторка познайомляться із образом Секлити Лимерихи із п'єси "За двома зайцями...".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ользі Сумської у мережі Instagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Фото можна описати крилатою фразою з фільму 1961 року "За двома зайцями": "Бонжур вам у вашій хаті!".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Акторка у свіжій історії вирішила нічого не розповідати нового, а лише написала ім'я свого персонажа. І не дарма, адже тепер повністю підписники можуть поринути в атмосферу знімка і без зайвих цитат помилуватися фігурою та образом Ольги Сумської.

Відомо, що персонаж п'єси "За двома зайцями" Лимериха вважається канонічним у виконанні легендарної української акторки Нонни Копержинської.

Секлета Лимериха у фільмі "За двома зайцями", 1961 рік у виконанні Нонни Копержинської
Секлета Лимериха у фільмі "За двома зайцями", 1961 рік у виконанні Нонни Копержинської

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Ольга Сумська вирішила відверто поговорити про жіноче здоров'я. Акторка нагадала, що в середньому жінка понад 30% свого життя проводить у період менопаузи. За словами актриси, це глибока проблема, яка може вести до серйозних проблем у майбутньому та необхідно проходити огляд у лікаря.

Нагадаємо, Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості: "Пережив окупацію".

Раніше повідомлялося, Ольга Сумська з віником у руках показала, який "грім-бабою" може бути, але Козловського не злякала: "Люблю".

Також, зацільована Ольга Сумська зненацька побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені".