Відома українська виконавиця, дружина Потапа Настя Каменських вийшла на прогулянку та спровокувала нові чутки про свою вагітність. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками і для нього веде сторінку в соцмережі. Вона ділиться не лише фото та відео, а часом і тим, що на душі.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Так, цього разу Настя Каменських показала нове фото, на якому позує у досить просторому вбранні та стильній кепці. У підписі до знімку зірка поміркувала про те, що для неї важливо у житті.

"Сьогодні всім нам важливо бути почутими. Важливо говорити про свої почуття. Важливо цінувати тих, хто поруч. Важливо допомагати, але не забувати і про себе. Важливо любити і ділитися цим почуттям з тими, кому його дуже не вистачає. Важливо пишатися своїм корінням. і знати історію. Важливо боротися кожному на своєму фронті. Важливо бути сильними", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Втім, міркування зірки зацікавили не всіх шанувальників, деякі звернули увагу на її вбрання на фото та порекомендували вибирати інший стиль.

"Завтра напишуть що Каменських втричі раз вагітна. Настя, не одягай одяг такого вільного крою", "Важливо цінувати кожну секунду свого життя і не забувати, якою ціною вона нам дістається!", "Поважаю нескінченно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".

Також наш портал інформував, Настя Каменських після перемоги України готова освідчитися у коханні, хоча серце вже зайняте Потапом: "Користі нуль".

Крім того, ми писали, Настя Каменських знову покохала, але вже не Потапа: "Почуття це так красиво".