Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко взяла участь у мітингу на підтримку України.

Яскраві фотографії з мітингу артистка показала у соцмережі Instagram. Мирна акція відбулася у Греції, куди також тимчасово переїхали українці у пошуку безпечного місця. Вона зазначила, що цей мітинг був дуже потужним і згадала, до чого привели подібні демонстрації на Майдані 2014 в році.

Руслана Лижичко, фото з Instagram
Руслана Лижичко, фото з Instagram

"Я вважаю такі мітинги нашою потужною зброєю.Людям і чесним емоціям вірять більше! Хочу нагадати всім нам, коли починався Майдан, ми робили саме таке.Вважаю за необхідно продовжувати мирні демонстрації по всьому світу", - заявила Руслана Лижичко.

Українці та місцеві жителі розгорнули на площі в Афінах величезний синьо-жовтий прапор та говорили про війну, а в цей момент їх знімали десятки камер.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Співачка не забула подякувати всім активістам і наголосила, що особисто знає земляків, які виходять на мітинги з початку війни.

"Я зустрічала і особисто знаю таких людей у США, Канаді, Польщі, Литві… тепер я особисто знаю таких людей у Греції", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Руслана з "Євробачення" стала Сонцем у Литві заради всіх українців, навіть гіпс на нозі не завадив: "Боремося за світло"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Євробачення" Руслана запала гордістю за самовідданих українців: "Безпрецедентна людяність"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Руслана Лижичко показала, куди її "занесло" заради допомоги ЗСУ: "Це не жарт, насправді"