Відома українська акторка, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч людей.

Віткорія Булітко у новому пості насамперед привітала всіх українців із важливим державним святом, яке під час війни набуло ще більшого сенсу, - Днем Гідності та Свободи. Він щорічно відзначається 21 листопада.

Вікторія Булітко, фото з Instagram
Вікторія Булітко, фото з Instagram

"Крокуємо до нашої Перемоги 💪 А поки наші бійці б'ють ворога на передовій , ми "мочимо" його піснями 🎶" - написала вона.

Артистка вперше за весь період цього кошмарного вторгнення росії випустила свою пісню "Боже, яке кончене".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники вже могли її чути у травні місяці, проте в акустичній версії, зараз вона зазвучала зовсім інакше.

"Дуже хвилююся 🙏 і чекаю вашої підтримки 😍Пісня в 4-ьох варіантах різних оранжувальників, тож, мені дуже цікаво, яка з них вам сподобається більше 🙈" - поділилася Вікторія.

Раніше ми писали про те, що пустотлива Вікторія Булітко розпустила косу і залізла на тепле ліжечко: "Готую сюрприз..."

Як повідомляв Знай.ua, українці дивуються: "Дизель шоу" не може закрити маленький збір після витрачених мільйонів на ЗСУ

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поскаржилася на 100 доларів у кишені та закликала не працювати на не улюбленій роботі